Pembuka Bicara

"Bacalah dengan nama Tuhanmu yang menciptakan. Dia menciptakan manusia dari segumpal darah. Bacalah dan Tuhanmu itu Maha Pemurah.Yang mengajar dengan pena (tulis baca). Mengajarkan kepada manusia,apa yang belum diketahuinya." (Surah Al-Alaq 1-5)

Google+ Followers

Friends

Untuk menyelami cinta dan cita-cita, anggap dahulu cinta itu derita dan cita-cita itu cahaya. Sebelum mendekati erti cinta, mengertilah dahulu erti cita-cita maka dengan sendirinya nanti kamu akan tahu erti dan nilai cinta yang sebenar.

Monday, 17 August 2015

Nak Kenal ?

Assalamualaikum...


Wah! Dah lama tak menjenguk ke sini. Apa khabar semua? Sihat? Alhamdulillah. Aku sihat-sihat saja. Excited lagi sebab tak sabar nak ke lawatan Rabu ni. HAhaha. Okay. 


Actually. Hari ni aku tergerak hati lagi nak tambah kenalan. Bahaha. Okay. Stop. Mesti korang rasa aku poyo gilass. Muahaha. 

Tak de la. Just. Ada segelintir daripada korang yang memang dah ada dalam rakan kenalan aku. Dan ada yang hanya ada blog aku je. So, kalau adalah dikalangan korang ni masih tak kenal lagi siapa tuan punya blog ni. Boleh lah follow di mana-mana link yang aku bagi dalam gambar tu. 



Facebook tu aku dah jarang online. Online pun sekadar tukar profile picture. Haha.
Kalau selain daripada Facebook tu. Rajin sangat aku online. Kahkah. Sebab aku jarang online blog. Instgram jadi mangsa aku. Muahaha.. 

Tapi, satu je nak bagi peringatan. If korang add id wechat aku. If just nak berkenalan dan nak tahu pasal cerpen. Sokay. Aku akn jadi teman anda. But, if just nak buat yang bukan-bukan like hntr gambar yang entah apa-apa ke kacau ke. Harap maaf. Aku akn terus block. 

And... lepas add tu perkenalkan lah diri. Takut aku tak teraccept. Muaheehehehe. 
So, kalau tangan rajin just add. Kalau tak, just tengok je IG aku. Entah apa yang aku mengarut dalam tu aku pun tak tahu. Haha. 

Last but not least. Lepas ni masa untuk membuat cerpen terhad sangat. So, kalau nak tahu or nak tanya apa-apa. Just contant that link ye. Macehh.. >_<

No comments :

Post a Comment

Popular Posts