Pembuka Bicara

"Bacalah dengan nama Tuhanmu yang menciptakan. Dia menciptakan manusia dari segumpal darah. Bacalah dan Tuhanmu itu Maha Pemurah.Yang mengajar dengan pena (tulis baca). Mengajarkan kepada manusia,apa yang belum diketahuinya." (Surah Al-Alaq 1-5)

Google+ Followers

Friends

Untuk menyelami cinta dan cita-cita, anggap dahulu cinta itu derita dan cita-cita itu cahaya. Sebelum mendekati erti cinta, mengertilah dahulu erti cita-cita maka dengan sendirinya nanti kamu akan tahu erti dan nilai cinta yang sebenar.

Tuesday, 30 April 2013

Segmen Follow April Hingga Disember 2013



Korang! 

Nak join tak? 
Joinlah. Menarik taw!
Siapa tak join blog cik akak yg omei ni memang rugi. :D 
Nak join just klik banner dia atas tu. 
Good Luck!

6 comments :

  1. makseh join dear..cik akak dah follow sini

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..hai..akk dr segmen sama..da follow sini..hope sudi follow akk juga ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Suka hati nak buat entry ke tak. Yang penting, harap boleh join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Boleh blogwalking and follow gak nanti. XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  5. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete

Popular Posts