Pembuka Bicara

"Bacalah dengan nama Tuhanmu yang menciptakan. Dia menciptakan manusia dari segumpal darah. Bacalah dan Tuhanmu itu Maha Pemurah.Yang mengajar dengan pena (tulis baca). Mengajarkan kepada manusia,apa yang belum diketahuinya." (Surah Al-Alaq 1-5)

Google+ Followers

Friends

Untuk menyelami cinta dan cita-cita, anggap dahulu cinta itu derita dan cita-cita itu cahaya. Sebelum mendekati erti cinta, mengertilah dahulu erti cita-cita maka dengan sendirinya nanti kamu akan tahu erti dan nilai cinta yang sebenar.

Friday, 10 May 2013

E-Novel His Heroin Or Wife? 1

Assalamualaikum.. 
Hati takkan tenang atau rasa tak syok kalau tak post e-novel baru ni terlebih dahulu.
Hehe
Teruk betul kan insan ini. 

Anyway tajuk E-Novel ni
His Heroin Or Wife? 

Haikal > ' Tiada istilah NO dalam hidup saya'
Dahlia > Dah cukup baik jadi heroin dia. Ini nak jadi wife pula?'
 
Amacam? Cantik tak gambar? 
Dah tak tahu nak buat macam mana lagi gambarnyer.. Hehe


Nak tahu best ke tak kenalah baca. 
Baca sini  ( Bab 1)

1 comment :

Popular Posts