Pembuka Bicara

"Bacalah dengan nama Tuhanmu yang menciptakan. Dia menciptakan manusia dari segumpal darah. Bacalah dan Tuhanmu itu Maha Pemurah.Yang mengajar dengan pena (tulis baca). Mengajarkan kepada manusia,apa yang belum diketahuinya." (Surah Al-Alaq 1-5)

Google+ Followers

Friends

Untuk menyelami cinta dan cita-cita, anggap dahulu cinta itu derita dan cita-cita itu cahaya. Sebelum mendekati erti cinta, mengertilah dahulu erti cita-cita maka dengan sendirinya nanti kamu akan tahu erti dan nilai cinta yang sebenar.

Tuesday, 16 December 2014

Hai Hai Hai

Assalamualaikum. Hai. Hai. 



Sebenarnya nak bgtau yg aku pening nak pilih cover untuk tukar cover blog lama ni. Hehe. Yelah. Dah dekat setahun aku guna cover tu. Nak juga tukar. Tapi pening nk pilih yg mana. Huhu. Gatai tangan pergi buat banyak sangat. 

Bila nak tukar? Ermm.. InsyaAllah dalam minggu ni juga. Ingat nak tunggu tahun baru. Tapi excited sangat ni. Haha. So tunggu je. Nanti blog ni akan bertukar wajah. Cewah. Haha. 

Tak la bosan kan asyik tengok benda yg sama je. Kan? Kan? Kan? Hihihi... Btw.. Dlam hati ni teringin sebenarnya nak buat cerpen anime. Tapi masih belum kesampaian. Cuti dah nak habis. Huuu. InsyaAllah. Kalau sempatlah selps habiskan lagi dua cerpen. Bolehlah buat. 

Okaylah. Saja nak habaq. Sebab nanti hampa taklah terkejut beruk bila buka-buka tengok bertukar rupa. Silap blog ka apa. Eh! Tak! tetap yg sama. Hihi.

So.. Bye. Wassalam.. >_<

No comments :

Post a Comment

Popular Posts